Over Ellen

Ontwikkeling met passie

Mijn naam is Ellen Boswinkel en ik hou van mensen en hun verhalen. Mijn kracht zit in het verbinden van mensen met hun eigen drijfveren. En het verbinden van mensen met elkaar, door te luisteren naar alle stemmen. Om vervolgens stil te staan bij wat écht belangrijk is en te komen tot nieuwe inzichten, meer effectiviteit en voldoening. Ik word doorgaans ervaren als een betrokken en enthousiaste coach en trainer.  Ik sta voor ‘ontwikkeling met passie’.

Ik werk graag met mensen en in organisaties die in verandering zijn. Ik ben zowel werkzaam als Procesbegeleider, Teamontwikkelings-coach, Trainer en Loslaat-Coach.

Tevens ben ik Deep Democracy facilitator, Talentbegeleider, gecertificeerd NLP coach, ik heb de NLP Master Practitioner gevolgd en ben professioneel NLP trainer. 

Ik breng graag beweging en nieuw perspectief. Hoe fijn is het om meer rust en mildheid te ervaren in het leven, weer voldoening te vinden in het werk of samen moeiteloos te werken aan betere teamresultaten?  

Hoe doe ik dat?

  • Als MENS luister ik aandachtig, vanuit verwondering…..
  • Als COACH stel ik vanuit betrokkenheid prikkelende vragen…..
  • Als LOSLAAT-COACH help ik jou je te verbinden met jezelf en het leven…..
  • Als DEEP DEMOCRACY facilitator, breng ik het eerlijke en open gesprek op gang, waardoor de samenwerking zich verdiept…..
  • Als TALENTBEGELEIDER laat ik een ieder tot z’n recht komen…..
  • Als NLP TRAINER verspreid ik kennis over hoe gedachten en gevoelens werken in mensen en hoe je je communicatie kunt verbeteren…..


Hierbij maak ik gebruik van 


Van oorsprong ben ik een nuchtere Twentenaar, die zich helemaal thuis voelt in Friesland. Samen met mijn partner heb ik twee zoons, een dochter en een kleindochter.